Miting in Capitala pe 22 septembrie; peste 20.000 de sindicalisti ai CNSLR-Fratia vor iesi in strada

Postat la 13 septembrie 2010 9 afişări

Peste 20.000 de sindicalisti ai CNSLR-Fratia vor participa, in 22 septembrie, la un miting si un mars in Capitala, presedintele Confederatiei, Marius Petcu, afirmand, luni, ca nu are pana in prezent semnale din partea celorlalte confederatii ca vor sa participe la protest.

Petcu a declarat, luni, dupa Consiliul National al CNSLR-Fratia, ca s-a decis organizarea unui miting si a unui mars, in aceeasi zi cu anuntatul protest al Federatiei "Sanitas", in 22 septembrie, si ca a transmis si celorlalte confederatii propunerea de a face un protest comun, dar nu a primit semnale ca ar fi de acord.

"Ii astept pe colegii mei de la celelalte confederatii. Pana la urma lupta noastra nu este pentru a satisface cerintele membrilor CNSLR-Fratia, sunt pentru toti salariatii din Romania, nu vad de ce data de 22 septembrie nu este potrivita si pentru celelalte confederatii sindicale", a spus Petcu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
protest,
miting,
CNSLR-Fratia
/actualitate/miting-in-capitala-pe-22-septembrie-peste-20-000-de-sindicalisti-ai-cnslr-fratia-vor-iesi-in-strada-7215518
7215518
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.