Mişcare importantă: Ryanair, cel mai mare low cost din Europa, închide baza de la Timişoara

Autor: Ioana Matei Postat la 22 februarie 2018 181 afişări

Operatorul aerian low-cost Ryanair a anunţat astăzi că va închide baza companiei din Timişoara pe data de 25 martie.

Mişcare importantă: Ryanair, cel mai mare low cost din Europa, închide baza de la Timişoara

Potrivit reprezentanţilor companiei,  două dintre rutele operate de pe acest aeroport - spre Bucureşti şi Milano - vor continua să funcţioneze, însă fără o aeronavă alocată aeroportului din Timişoara, până în vara acestui an.

Potrivit Ryanair, toţi clienţii afectaţi vor fi anunţaţi printr-un e-mail sau SMS şi sfătuiţi în legătura cu opţiunile lor, fie că vorbim despre o restituire a banilor pentru biletele achitate sau un transfer gratuit spre o rută alternativă. „Regretăm închiderea bazei operaţionale din Timişoara, unde aveam alocată o aeronavă începând cu 25 martie, motivul fiind slaba performanţă comercială. (…) Programul de iarnă al Ryanair, care include şapte rute din Timişoara, va continua să funcţioneze conform planurilor, până la închiderea bazei, planificată pentru 25 martie. Ne cerem scuze clienţilor afectaţi de această decizie.”, a spus David O’Brien, chief commercial officer în cadrul Ryanair.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.