Mircea Sandu, urmărit penal pentru constituire de grup infracţional, delapidare şi spălare de bani

Postat la 24 mai 2017 58 afişări

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, este urmărit penal, alături de alte persoane, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, delapidare şi spălare de bani, fiind acuzat că şi-a însuşit din patrimoniul FRF suma de 740.000 euro.

Mircea Sandu, urmărit penal pentru constituire de grup infracţional, delapidare şi spălare de bani

Procurorii DIICOT au luat măsura urmăririi penale faţă de fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, dar şi faţă de Bogdan Petculescu, Ziv- Asher Tetelman şi Puiu Tetelman, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, delapidare şi spălare de bani.

"În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2009-2010, suspectul Sandu Mircea a iniţiat şi constituit împreună cu suspecţii Petculescu Bogdan, Tetelman Ziv- Asher şi Tetelman Puiu, un grup infracţional organizat care a avut ca scop însuşirea din patrimoniul Federaţiei Române de Fotbal a sumei de 740.000 euro, provenită din încheierea unui contract de execuţie lucrări având ca obiect construcţia unui centru de fotbal pe raza localităţii Buftea, judeţul Ilfov", arată Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) într-un comunicat de presă, postat pe site-ul instituţiei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.