Povestea femeii care a devenit milionară dintr-o resursă pe care românii o ignoră

Postat la 24 mai 2017 58239 afişări

Povestea femeii care a devenit milionară dintr-o resursă pe care românii o ignoră

O prezenţă constantă în ediţiile anterioare ale catalogului 100 Cei mai admiraţi manageri, Rucsandra Hurezeanu a dezvoltat un model de afacere neobişnuit.

 

Dermatocosmeticele Ivatherm sunt produse în Franţa şi vândute în România şi crede cu convingere că o organizaţie strunită autoritar cu oameni conduşi prin intimidare este inerent mai puţin capabilă de inovaţii şi creativitate. „Se ştie că oamenii stresaţi şi terorizaţi, sunt hipervigilenţi, defensivi şi preocupaţi exclusiv de persoana proprie. Astăzi vedem clar o creştere a importanţei valorilor «feminine» în conducerea companiilor: comunicarea, empatia, grija faţă de ceilalţi, cooperarea. Femeile-lider de astăzi par confortabile cu propria feminitate, recunoscând şi apreciind cu înţelepciune grija pentru ceilalţi în stilul lor de conducere.”

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
director general,
franta,
ivatherm,
Hurezeanu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.