Mircea Duşa a cerut INS să convoace Comisia Centrală pentru Recensământul Populaţiei pe 14 august: Comisia ar putea valida datele preliminare

Postat la 10 august 2012 9 afişări

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a solicitat Institutului Naţional de Statistică să convoace în 14 august reuniunea Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei şi a Locuinţelor 2011. Duşa a declarat că în 14 august, Comisia Centrală pentru Recensământul Populaţiei şi a Locuinţelor 2011 ar putea valida rezultatele preliminare ale recensământului.

Mircea Duşa a spus că reuniunea Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei şi a Locuinţelor 2011, care trebuie să valideze rezultatele preliminare ale recensământului, nu s-a putut reuni până acum din cauză că, în urma schimbării Guvernelor, nu au putut fi desemnaţi reprezentanţii ministerelor în această comisie, respectiv secretarii de stat. Ministrul a precizat că în ultimele două zile a luat măsuri ca fiecare minister să îşi desemneze reprezentantul în comisie. Duşa a precizat că la reuniunea din 14 august, dacă nu vor fi probleme şi se va constata că au fost îndeplinite toate condiţiile, se va proceda la validarea datelor preliminare ale Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor 2011.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
referendum,
mircea dusa,
recensamant,
populatie
/actualitate/mircea-dusa-a-cerut-ins-sa-convoace-comisia-centrala-pentru-recensamantul-populatiei-pe-14-august-comisia-ar-putea-valida-datele-preliminare-9937552
9937552
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.