Mircea Badea cere închisoare pentru protestatarii #rezist: „E faptă penală! La puşcărie!”

Postat la 05 iulie 2018 5622 afişări

Mircea Badeaeste supărat că miercuri a fost nevoit să ocoloească Piaţa Victoriei după ce protestatarii #rezist au blocat zona. El cere închisoare pentru cei care blochează drumurile.

Mircea Badea cere închisoare pentru protestatarii #rezist: „E faptă penală! La puşcărie!”

Realizatorul ”În Gura Presei” a povestit prin ce a trecut din cauza protestatarilor care au blocat Piaţa Victoriei. El a fost nevoit să ocolească, şi nu o dată, zona. În aceeaşi situaţie au fost toţi şoferii din Bucureşti care aveau drum prin Piaţa Victoriei.

”Erau cinci speriaţi în Piaţa Victoriei. La Realitatea FM spunea că sunt 200 de protestatari. Nişte trei speriaţi au spus că `suntem şmecheri, suntem hashtag şi blocăm circulaţia că aşa vrea coclenderul nostru`.

S-au aşezat cu băsanul pe astfalt şi nu s-au mai dat de acolo. Când trei speriaţi, care încap într-o cabină de duş, blochează Piaţa Victoriei, că ei sunt şmecheri, nu merge! Avem şi noi dracului treabă! A trebuit să ne pierdem din timpul nostru că ei sunt şmecheri.

În Codul Penal scrie că blocarea drumului public e faptă penală. Vreau să-i văd la puşcărie. Nu se poate! Scrie în Codul Penal! Luaţi-vă băsănaile de pe astfalt şi marş dracu` de acolo. Apoi veneam prin Piaţa Romană, spre serviciu.

Înţeleg că se mai strânseseră câţiva, dar am văzut la televizor că încăpeau foarte bine acolo, stăteau răsfiraţi şi câţiva, de-ai dracu blocau Piaţa Victoriei. E inadmisibil! La puşcărie, blocarea drumului public e faptă penală” a spus Mircea Badea, citat de dcnews.ro.

Iniţial protestatarii au încercat să convingă şoferii să-şi lase maşinile în drum şi să se alăture protestului. Se puneau efectiv în faţa maşinilor care circulau regulamentar. Apoi, când s-au strâns îndeajuns de mulţi cât să facă un lanţ uman, au blocat accesul maşinilor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.