Ministrul Transporturilor, despre metroul din Drumul Taberei: „Sunt rezolvate toate problemele”

Postat la 13 august 2019 96 afişări

În cazul diferendului dintre Metrorex si firma Astaldi, care se ocupă de lucrările la Magistrala 5 Eroilor - Drumul Taberei, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a afirmat că „Sunt rezolvate toate problemele”, Astaldi a acceptat eşalonarea, iar lucrările rămân să fie realizate la termen.

Ministrul Transporturilor, despre metroul din Drumul Taberei: „Sunt rezolvate toate problemele”

„Sunt rezolvate toate problemele. Astaldi a acceptat eşalonarea propusă de Metrorex. Acea sumă care a fost câştigată în instanţă nu afectează construcţia Magistralei 5. Bugetul pentru Magistrala 5 a fost deja stabilit, practic ce execută, banii ăia îi primesc”, a declarat marţi, Ministrul Transporturilor la o conferinţă de presă.

Metrorex a anunţat că a convenit eşalonarea sumei de 94 de milioane de lei, în discuţiile purtate între reprezentanţii companiei şi cei ai Astaldi. Până în prezent, Metrorex a achitat, în urma proceselor pierdute cu Astaldi, 140 de milioane de lei.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.