Ministrul Sănătăţii, discurs dur: Autorul dezastrului din Sănătate este PSD şi mafia pesedistă

Postat la 15 februarie 2021 139 afişări

Ministrul Sănătăţii, discurs dur: Autorul dezastrului din Sănătate este PSD şi mafia pesedistă

Şedinţa Camerei Deputaţilor în care se dezbate moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a început, iar votul urmează să fie dat în şedinţa plenului de miercuri.

LIVE - Dezbaterea asupra moţiunii împotriva lui Vlad Voiculescu. Moţiunea a fost citită de deputatul PSD Alexandru Rafila

UPDATE 17.20 Răspunsul lui Vlad Voiculescu în plenul Camerei Deputaţilor în care PSD îi cere demisia

 Mă bucur să fiu astăzi în Parlament, să explic cetăţenilor ce am găsit la Ministerul Sănătăţii şi ce facem ca să însănătoşim un sistem cangrenat de sistemul mafiot. Autorul dezastrului din Sănătate este PSD şi mafia pesedistă

 Domnule profesor Rafila, eraţi aşteptat în comisia ştiinţifică pentru COVID, dar aţi lipsit. Vă aşteptăm data viitoare

 Mi se cere să îmi asum răspunderea pentru ce s-a întâmplat într-un spital condus aproape 30 de ani de colegul dvs, dle profesor Streinu Cercel, într-un oraş condus de 12 ani tot de PSD, Oprescu, Firea. Vorbesc de asumare trei foşti miniştri ai Sănătăţii anchetaţi de DNA. Vorbesc de asumare oameni care au condus ministerul timp de 18 ani, timp în care şi-au format reţele mafiote care au ajuns până în Parlament.

Moţiunea simplă, intitulată „Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea şi viaţa românilor”, a fost semnată de 109 deputaţi social-democraţi şi depusă în plenul Camerei săptămâna trecută.

În moţiune, social-democraţii cer demisia lui Voiculescu pentru că, în perioada de timp care s-a scurs de la începerea mandatului său, au văzut “atât de multă incoerenţă, lipsă de profesionalism şi de asumare cât nu s-a văzut în ultimii 30 de ani”.

“Victime omeneşti, spitale în flăcări, haos în vaccinare, degringoladă în sistemul de sănătate publică şi minciuni la testare i raportare! Şi multă indiferenţă, indolenţă, aroganţă şi sfidare din partea celui care ar trebui să aibă drept principală grijă sănătatea şi siguranţa cetăţenilor săi. Este deja prea mult! Acest ministru a de3venit un adevărat pericol pentru sănătatea românilor. Trebuie să votăm ca acest ministru să plece”, se arată în textul moţiunii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
sanatate,
ministrul sanatatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.