Ministrul propus al Educaţiei nu a studiat la Stanford, aşa cum afirmă în CV

Postat la 04 mai 2012 52 afişări

Corina Dumitrescu, propunerea premierului Ponta pentru portofoliul Educaţiei, nu a studiat la Stanford, aşa cum afirmă în CV-ul postat pe site-ul CSM, scriu jurnaliştii de la HotNews.ro, care au aflat de la reprezentanţii prestigioasei universităţi americane că Dumitrescu nu a urmat cursuri acolo.

"Reprezentanţii Universităţii Stanford din SUA au transmis, la solicitarea HotNews.ro, că nu au găsit date oficiale care să ateste că ministrul Educaţiei propus de Victor Ponta, Corina Dumitrescu, ar fi fost înscrisă sau ar fi absolvit un program finalizat cu diplomă al universităţii. Corina Dumitrescu a precizat în CV-ul oficial postat pe site-ul CSM că în 1996 a studiat la Stanford, cu menţiunea că a urmat cursuri de drept internaţional", scriu jurnaliştii HotNews.ro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ministru,
Educaţiei,
Stanford,
CV
/actualitate/ministrul-propus-al-educatiei-nu-a-studiat-la-stanford-asa-cum-afirma-in-cv-9593879
9593879
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.