Ministrul german de Externe: Berlinul va intensifica eforturile pentru rezolvarea crizei siriene

Autor: Marian Avram Postat la 15 aprilie 2018 62 afişări

Germania va depune toate eforturile pentru a pune capăt conflictului din Siria, a declarat Heiko Maas, ministrul german de Externe, criticând Rusia pentru că blochează în Consiliul de Securitate al ONU reglementarea conflictului sirian, relatează agenţia Reuters.

”Vom lucra cu Franţa pentru înfiinţarea unui format internaţional de state influente care pot să ofere un nou impuls procesului politic de reglementare a conflictului”, a declarat Maas.

Ministrul german de Externe a precizat că atacurile efectuate de SUA, Marea Britanie şi Franţa asupra Siriei au fost ”adecvate”. Acesta a susţinut că operaţiunea militară împotriva Siriei a fost pe agenda discuţiilor Consiliului NATO, care s-a reunit sâmbătă la Bruxelles, adăugând că miniştrii de Externe din statele membre UE vor discuta luni despre criza din Siria.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GERMANIA,
SIRIA,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.