Ministrul francez de Interne: Franta isi reafirma convingerea ca Romania trebuie sa intre in spatiul Schengen

Postat la 18 aprilie 2011 12 afişări

Franta isi reafirma convingerea ca Romania trebuie sa intre in spatiul Schengen, avand aceasta vocatie, iar autoritatile franceze sunt dispuse sa ajute Romania pentru indeplinirea tuturor criteriilor tehnice, a declarat luni ministrul francez de Interne, Claude Gueant.

Claude Gueant a declarat, la sediul ministerului Administratiei si Internelor, ca delegatia pe care o conduce face o vizita care sta sub semnul cooperarii in contextul in care presedintii Frantei si Romaniei s-au exprimat public pentru refacerea legaturilor de colaborare intre cele doua tari. Ministrul francez a precizat ca a discutat doua teme principale cu Traian Igas, respectiv aderarea Romaniei la Schengen si cooperarea politieneasca intre autoritatile celor doua state. In ceea ce priveste primul subiect, Claude Gueant a sustinut ca Franta isi afirma convingerea ca Romania trebuie sa intre in spatiul Schengen, tara noastra avand aceasta vocatie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
externe,
Schengen,
aderare,
Romania,
Franta
/actualitate/ministrul-francez-de-interne-franta-isi-reafirma-convingerea-ca-romania-trebuie-sa-intre-in-spatiul-schengen-8168676
8168676
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.