LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Ministrul Finantelor e in proces cu el insusi pentru stimulente

Postat la 15 octombrie 2010 51 afişări

Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, se judeca cu sine insusi intr-un proces intentat Ministerului Finantelor pe cand era director executiv adjunct al Directiei Finantelor Publice Brasov, pentru recuperarea unor sporuri salariale taiate de predecesorii sai in fruntea ministerului.

"Este vorba despre un proces pornit in 2007 pe Legea 188 a functionarilor publici pentru recuperarea unor sporuri, 25% de dispozitiv si 25% de confidentialitate. O parte dintre cei peste 100 de colegi care au deschis actiunea si-au primit banii, inclusiv cativa directori, dar eu n-am primit nimic, pentru ca n-am mai urmarit procesul si nu m-am mai prezentat in instanta. Tin minte doar ca a fost casat de Curtea de Apel Brasov cu trimitere spre rejudecare la Tribunal", a declarat ministrul Ialomitianu.

El a lamurit apoi si cum a incasat, in 2007 si 2008, stimulente in valoare totala de aproape 100.000 de lei noi: "Au fost date de conducerea ANAF, la propunerea directorului general Lucian Voinescu, pentru rezultatele foarte bune inregistrate de Directia Finatelor Brasov, care a fost pe locul doi pe tara in 2007 si pe trei in 2008, dar eu am luat mai putin decat alti directori".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministrul-finantelor-e-in-proces-cu-el-insusi-pentru-stimulente-7479476
7479476
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.