Ministrul Familiei apare într-un clip despre formularele din programul de creştere a natalităţii

Autor: Petru Mazilu Postat la 15 februarie 2023 28 afişări

Ministrul Familiei şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea, a realizat un videoclip în care prezintă modul în care se completează formularele pentru obţinerea sprijinului prin Programul de creştere a natalităţii. Decizia a fost luată deoarece numeroase dosare conţin erori.

Ministrul Familiei apare într-un clip despre formularele din programul de creştere a natalităţii

În filmare, ministrul şi o directoare din cadrul ministerului arată cum se completează, pas cu pas, formularele pentru obţinerea sprijinului în valoare de 15.000 de lei prin Programul de creştere a natalităţii.

„Am primit peste 10.000 de solicitări şi avem deja aproape 1.400 de dosare care au fost declarate eligibile. Vin cu o serie de precizări pentru că în multe dosare am găsit unele erori care au îngreunat munca echipei din minister şi a prelungit, din păcate, perioada de aşteptare a contractelor şi a voucherelor. Nici un dosar nu este respins din acest motiv şi pot fi aduse completări”, a explicat ministrul Gabriela Firea.

Clipul a fost publicat pe Facebook.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gabriela firea,
clip,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.