Ministrul Carmen Dan, pregătită să sesizeze Parchetul împotriva demonstranţilor anti-PSD: Din anii '90 nu am mai întâlnit manifestaţii şi contramanifestaţii în acelaşi loc

Postat la 14 mai 2019 97 afişări

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunţat marţi, la Oradea, că structurile de poliţie şi de jandarmerie identifică persoane şi ”vizualizează imaginile” pe care le deţin de la mitingurile PSD pentru sesizarea Parchetului, motivând că s-a depăşit planul contravenţional şi s-a trecut în cel penal.

Ministrul Carmen Dan, pregătită să sesizeze Parchetul împotriva demonstranţilor anti-PSD: Din anii '90 nu am mai întâlnit manifestaţii şi contramanifestaţii în acelaşi loc

"Aş putea spune chiar că, dacă facem o statistică, din anii '90 nu au mai fost cazuri în care să întâlnim manifestaţii şi contramanifestaţii în acelaşi loc”, a spus Carmen Dan, cu privire la contramanifestaţiile de la mitingurile PSD, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Oradea, după o şedinţă cu şefii inspectoratelor din subordine.

Ea a deplâns escaldarea violenţei din campania pentru alegerile europarlamentare şi a spus că nu este dispusă să tolereze niciun fel de violenţă, atrângând atenţia că de la violenţă verbală la cea fizică este doar un pas.

”Nu cred că există nicăieri în Europa, pentru că tot vorbim de nişte alegeri parlamentare de nivel european, o viziune în care să se încurajeze violenţa şi modul acesta de exprimare agresivă în campaniile electorale. Eu vreau, şi fac şi pe această cale un apel, să conştientizeze cei care gândesc că în acest fel se pot manifesta, că de la violenţă verbală la violenţă fizică este doar un pas. Iar eu nu am de gând, prin structurile care mă reprezintă să încurajez, sub nicio formă, acest lucru. Tocmai de aceea, legea manifestaţiilor publice vorbeşte foarte clar în sensul interzicerii unor manifestări suburbane tocmai pentru a se evita orice risc în planul violenţei”, a spus Carmen Dan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
ministru,
parchet,
sesizare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.