Ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, s-a retras din cursa pentru funcţia de preşedinte executiv PSD

Postat la 28 iunie 2019 43 afişări

Actualul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, şi-a retras candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv al Partidului Social Democrat, decizia fiind votată în şedinţa Comitetului Executiv PSD, a anunţat preşedintele organizaţiei PSD Tulcea, Horia Teodorescu.

Ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, s-a retras din cursa pentru funcţia de preşedinte executiv PSD

"La retragerea lui Eugen Teodorovici nu s-a insistat în vreun fel sau altul. A fost o decizie a domniei sale, a fost luată în considerare şi s-a şi votat acest lucru. Deci nu s-a intervenit în nicio decizie, nu am simţit că cineva trage pentru o persoană sau alta. Chiar au fost decizii libere", a declarat preşedintele organizaţiei PSD Tulcea, Horia Teodorescu.

Daniel Suciu a declarat, vineri, că nu va renunţa la candidatura pentru poziţia de preşedinte executiv al PSD. Vicepremierul şi ministrul Dezvoltării a adăugat că s-a înscris în competiţia internă înaintea ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
presedinte,
retragere,
executiv

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.