România U21 - Germania U21: Tricolorii conduc la pauză, scor 2-1, în semifinalele Campionatului European

Postat la 27 iunie 2019 56 afişări

România U21 - Germania U21, meci din semifinalele Campionatului European de tineret, a început joi, de la ora 19:00, la Bologna. În celălalt penultim act se vor întâlni Spania U21 şi Franţa U21, tot joi, dar de la ora 22:00.

România U21 - Germania U21: Tricolorii conduc la pauză, scor 2-1, în semifinalele Campionatului European

UPDATE ora 19.54 Tricolorii conduc la pauză, scor 2-1

România U21 conduce Germania U21, la pauză, scor 2-1, în semifinalele Campionatului European de tineret.

Nadiem Amiri a deschis scorul pentru Germania U21. Fotbalistul lui Hoffenheim a marcat în minutul 21, după ce a depăşit mai mulţi adversari şi l-a învins pe Ionuţ Radu cu un şut bine plasat.

George Puşcaş a înscris pentru 1-1 în minutul 26. Atacantul lui Palermo a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri, după un penalty obţinut de Ianis Hagi şi acordat de arbitru după consultarea VAR. Tot Puşcaş a marcat pentru 2-1, în minutul 43, după o centrare primită de la Andrei Ivan şi o reluare excelentă a fotbalistului care evoluează în Italia.

La ora transmiterii ştirii, naţionala U21 a României joacă împotriva Germaniei U21 la Campionatul European de tineret, partidă contând pentru calificarea în finala competiţiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.