Ministrii au reclamat in Guvern ca bugetul este construit pe o grila "depasita", din anii '90

Postat la 19 august 2010 35 afişări

Ministrii au reclamat in Guvern, in discutia privind rectificarea bugetara, ca bugetul este construit pe baza unei grile "depasite", din anii '90, care nu mai permite dezvoltarea economica in actualul context, si au cerut ca premierul sa decida alocarea banilor in functie de prioritatile guvernarii.

Discutia a avut loc in sedinta de miercuri a Guvernului, in care a fost aprobata prima rectificare bugetara din acest an.

"Ministrii au reclamat faptul ca bugetul este construit pe o grila din anii '90, care nu mai permite dezvoltarea economica in actualul context, si ca modalitatea de alocare a fondurilor ar trebui regandita", au relatat pentru MEDIAFAX surse participante la sedinta.

Potrivit acestora, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a aratat ca, din cauza acestei grile, institutia sa primeste un buget reprezentand doar jumatate din media bugetelor alocate pentru transporturi in statele membre UE.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
buget,
Guvern,
ministrii,
guvernare
/actualitate/ministrii-au-reclamat-in-guvern-ca-bugetul-este-construit-pe-o-grila-depasita-din-anii-90-6962829
6962829
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.