Miniştri: Pentru privatizarea Poştei Române, trebuie încheiate conflictele angajaţi - conducere

Postat la 12 mai 2014 42 afişări

Pentru a privatiza cu succes Poşta Română şi a eficientiza activitatea companiei este nevoie de încheierea conflictelor dintre conducere şi angajaţi, au declarat ministrul pentru Dialog Social Aurelia Cristea şi cel pentru Societatea Informaţională, Răzvan Cotovelea, după discuţii cu sindicaliştii.

Miniştri: Pentru privatizarea Poştei Române, trebuie încheiate conflictele angajaţi - conducere

 Ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea şi ministrul pentru Societatea Informaţională, Răzvan Cotovelea, s-au întâlnit la sediul Guvernului cu o delegaţie a reprezentanţilor Sindicatului Lucrătorilor Poştali pentru a afla care sunt revendicările acestora, se arată într-un comunicat transmis agenţiei MEDIAFAX de reprezentanţii ministrului delegat pentru Dialog Social.

"Cei doi miniştri au subliniat că, pentru a privatiza cu succes Compania Naţională Poşta Română şi a eficientiza activitatea companiei, este nevoie de încheierea conflictelor dintre conducere şi angajaţii acesteia. De asemenea, cei doi miniştri au afirmat ca pentru rezolvarea nemulţumirilor apărute între conducerea companiei şi angajaţi este nevoie de mai multă transparenţă în comunicare şi o mai bună gestionare a dialogului între conducere şi angajaţi", se spune în comunicat.

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, a solicitat reprezentanţilor sindicatului să-i prezinte un istoric al dialogului cu patronatul companiei, arătând dacă revendicările lor au fost prezentate în cadrul dialogului cu patronatul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministri-pentru-privatizarea-postei-romane-trebuie-incheiate-conflictele-angajati-conducere-12619671
12619671
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.