Ministerul Educaţiei anulează achiziţia de măşti pentru elevi şi profesori cu o săptămână înainte de începerea şcolii. Vor ajunge măştile la timp la copii?

Postat la 25 mai 2020 106 afişări

Ministerul Educaţiei anulează achiziţia de măşti pentru elevi şi profesori cu o săptămână înainte de începerea şcolii. Vor ajunge măştile la timp la copii?

Ministerul Educaţiei vrea să achiziţioneze între 15 milioane şi 17 milioane de măşti de protecţie. Achiziţia măştilor a fost întreruptă deşi ele ar trebui să ajungă în şcoli pe 2 iunie. S-a demarat o altă procedură de achiziţie azi

Ministerul Educaţiei a demarat o procedura de achiziţie a măştilor de protecţie în contextul epidemiei de COVID-19 şi în care sute de mii de elevi se vor întoarce la pregătire pentru examenele de admitere şi de bacalaureat, la şcoală, pe 2 iunie.

Achiziţia de măşti pentru elevi şi profesori a fost anulată vineri pe 22 mai, cu 10 zile înainte ca elevii de clasa a VIII-a, a XII-a şi a XIII-a să se întoarcă la şcoală pentru pregătirea pentru examene, informează Edupedu.ro.

Potrivit site-ului, ministerul a demarat o altă achiziţie azi, prin care încearcă să asigure măştile elevilor şi profesorilor care se întprc pe 2 iunie la şcoală.

Luminiţa Barcari, secretarul de stat pe învătăţamântul preuniveristar şi responsabil de achiziţie, a declarat pentru. Eudpedu.ro că ministerul se străduieşte ca măştile să ajungă la beneficiari până pe 2 iunie. Ar fi nevoie de minimum 15 milioane de măşti şi maximum 17 milioane.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
achizitie,
minister,
elevi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.