Ministerul Educaţiei a aprobat standardele naţionale minimale pentru acordarea titlului de doctor

Postat la 25 septembrie 2018 110 afişări

Ministerul Educaţiei Naţionale a aprobat setul de standarde minimale pentru acordarea titlului de doctor, fiind o premieră în legislaţia din domeniul învăţământului superior din România. Setul oferă un sistem standardizat de asigurare a calităţii în privinţa acordării titlurilor de doctor.

Ministerul Educaţiei a aprobat standardele naţionale minimale pentru acordarea titlului de doctor

“Ministrul Educaţiei Naţionale a aprobat setul de standarde minimale pentru acordarea titlului de doctor prin ordinul nr. 5.510/2018, publicat în Monitorul Oficial nr. 817/24.09.2018. Acest tip de reglementare reprezintă o premieră în legislaţia din domeniul învăţământului superior din România, oferind un sistem standardizat de asigurare a calităţii în privinţa acordării titlurilor de doctor”, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Astfel, MEN urmăreşte creşterea calităţii învăţământului universitar românesc.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acordare,
aprobare,
titlu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.