Millennium Building Development: Decizia instantei de oprire a lucrarilor la Cathedral Plaza este "tardiva"

Postat la 12 iulie 2011 27 afişări

Millennium Building Development, constructorul Cathedral Plaza din Bucuresti, considera ca sentinta de luni a Curtii de Apel Suceava, potrivit careia ramane in vigoare decizia prin care a fost sistata constructia Cathedral Plaza, esta tardiva, deoarece cladirea a fost intabulata si intrata in circuitul civil.

De asemenea, Millennium Building Development precizeaza ca verdictul judecatorilor de la Suceava nu afecteaza constructorul, avand in vedere ca acesta a vandut Cathedral Plaza, in mai 2011, unui fond de investitii britanic.

"Constructia este intabulata si a intrat in circuitul civil, astfel incat si aceasta hotarare a Curtii de Apel Suceava este tardiva, la fel cum a fost si cea data in noiembrie 2010. in plus, reamintim ca un fond de investitii britanic a cumparat cladirea Cathedral Plaza, cu suma de 70 de milioane de euro", a comunicat constructorul Cathedral Plaza, Millennium Building Development.

"Nu aveam mari sperante ca judecatorii Curtii de Apel Suceava - sectia Contencios Administrativ vor lua o decizie care sa duca la tragerea raspunderii asupra colegilor lor de sectie. Decizia de astazi a Curtii de Apel Suceava nu ne afecteaza concret, insa ne pare rau ca nu s-a putut face dreptate in Romania", se mai arata in comunicatul Millennium Building Development.

Curtea de Apel Suceava a respins luni contestatia in anulare formulata de Millennium Building in procesul cu Arhiepiscopia Romano-Catolica din Bucuresti, ceea ce inseamna ca decizia prin care a fost sistata constructia Cathedral Plaza ramane in vigoare, a transmis corespondentul MEDIAFAX. Curtea de Apel Suceava mentine astfel decizia Tribunalului Dambovita, care sistase constructia Cathedral Plaza intrucat lipseau autorizatiile legale.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/millennium-building-development-decizia-instantei-de-oprire-a-lucrarilor-la-cathedral-plaza-este-tardiva-8484545
8484545
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.