Millennium Bank lanseaza o linie de business pentru clientii cu venituri mari

Postat la 08 februarie 2011 33 afişări

Millennium Bank Romania a lansat Prestige, o linie de business prin care le ofera clientilor cu venituri mari produse si servicii financiare dedicate. Clientii au la dispozitie o retea de distributie separata si manageri de relatii cu clientii, iar oferta este ajustata in functie de nevoile financiare specifice clientilor cu venituri mari.

Prestige reprezinta un model de servicii bazat pe administrarea averii, abordarea individuala a clientului, planificare si consiliere financiara. Oferta Prestige a Millennium Bank cuprinde produse de tranzactionare, de economisire, de creditare si asigurari, precum si produse de investitii selectate pentru a raspunde nevoilor acestui segment de clienti.

"Acum intram in competitia pentru un segment de clienti cu potential mare, oferind servicii flexibile, adaptate nevoilor clientului - aceasta abordare fiind unul dintre principalii diferentiatori pe piata pentru Millennium Bank", afirma Nuno Alves, director executiv al Millennium Bank. Grupul-mama din Portugalia, Millennium bcp, furnizeaza acest tip de serviciu in toate tarile in care este prezent, a precizat Alves.

Oferta Prestige este disponibila in 12 sucursale Millennium Bank din Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti si Timisoara.

Cu aceasta noua linie de business, Millennium Bank Romania intra si pe piata distribuitorilor de fonduri globale. In parteneriat cu ING Investment Management, companie importanta la nivel mondial in administrarea activelor, banca distribuie 15 fonduri domiciliate in Luxemburg, selectate pentru a acoperi clasele majore de active (actiuni, instrumente cu venit fix), stiluri de investitii si regiuni diferite (Europa, America de Nord, America Latina si Asia). Clientii Prestige pot investi si in fonduri mutuale locale, administrate de Pioneer Asset Management.

Millennium Bank a dezvoltat si un program de asigurari de sanatate, in parteneriat cu Eureko Asigurari, creat exclusiv pentru clientii Prestige. Programul ofera servicii medicale prin intermediul a 250 de clinici si spitale private partenere din Romania.

Banca are in total 74 de unitati in Romania. La sfarsitul anului 2010 avea peste 45.000 de clienti, 731 de angajati si pierderi de 99 de milioane de lei (24 de milioane de euro), in scadere cu 38% fata de anul precedent. Activele totale ale bancii erau de 2,2 miliarde de lei (517 milioane de euro), cu 11% mai mult decat in 2009.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/millennium-bank-lanseaza-o-linie-de-business-pentru-clientii-cu-venituri-mari-7963794
7963794
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.