Militarul român Florinel Enache, rănit grav în 2012 în Afganistan, a ajuns în ţară

Postat la 15 mai 2013 29 afişări

Militarul român Florinel Enache, rănit grav în 2012 în Afganistan, a ajuns miercuri în ţară, el deplasându-se într-un scaun cu rotile, acţionat electric, deoarece şi-a pierdut ambele picioare şi mâna stângă.

Militarul român Florinel Enache, rănit grav în 2012 în Afganistan, a ajuns în ţară

 Plutonierul adjutant principal Florinel Enache a sosit pe Aeroportul Otopeni Militar, cu un avion Hercules aparţinând US Air Force, el fiind întâmpinat de ministrul Apărării, Mircea Duşă, şi de către comandantul brigăzii din Focşani, din care face parte.

Florinel Enache, rănit grav în 2012 în Afganistan, a sosit în România alături de soţia sa şi băiatul său, care i-au fost alături în perioada spitalizării în SUA.

Totodată, au revenit în ţară şi doi medici, unul de la spitalul Militar din Bucureşti, iar celălalt fiind medicul de familie din Focşani, care s-au familiarizat în SUA cu situaţia medicală a militarului român.

Pe aeroport, Florinel Enache a fost întâmpinat de către colegii săi din Brigada 282 Mecanizată "Unirea Principatelor" din Focşani, care au afişat două banere mari cu insripţia "Bine ai venit, Florinel!".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/militarul-roman-florinel-enache-ranit-grav-in-2012-in-afganistan-a-ajuns-in-tara-10879660
10879660
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.