Militarul roman aflat in elicopterul prabusit in judetul Brasov era capitan la Unitatea de la Boboc

Postat la 27 iulie 2010 63 afişări

Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca, alaturi de cei sase militari israelieni aflati la bordul elicopterului prabusit luni in judetul Brasov, se afla capitanul Stefan Claudiu Dragnea, de 31 de ani, incadrat la Statul Major al Fortelor Aeriene.

Operatiunile de cautare-salvare a membrilor echipajului elicopterului militar israelian prabusit in zona Fundata-Zarnesti, judetul Brasov au continuat pe parcursul noptii.

MApN a anuntat, luni seara, ca un elicopter israelian de tip CH 53 care avea la bord sase militari israelieni si unul roman a pierdut legatura radio cu centrul de Raportare Control al exercitiului aerian, iar ulterior "epava" aparatului de zbor a fost localizata din aer in zona Fundata - Zarnesti. La bordul elicopterului se aflau sase militari israelieni si un militar roman.

Detalii pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/militarul-roman-aflat-in-elicopterul-prabusit-in-judetul-brasov-era-capitan-la-unitatea-de-la-boboc-6737877
6737877
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.