Mike Pompeo, secretarul american de Stat, susţine că SUA ar putea ajuta economic Coreea de Nord dacă renunţă la armele atomice

Autor: Mircea Olteanu Postat la 12 mai 2018 53 afişări

Mike Pompeo, secretarul de Stat al SUA, a declarat că Washingtonul ar putea ajuta Coreea de Nord din punct de vedere economic dacă Phenianul renunţă la armele nucleare, informează site-ul postului CNBC.

"Dacă Coreea de Nord acţionează îndrăzneţ pentru denuclearizarea rapidă, Statele Unite sunt pregătite să lucreze cu Coreea de Nord pentru obţinerea unei prosperităţi egale cu cea a prietenilor noştri sud-coreeni", a declarat oficialul american în cursul unei conferinţe de presă alături de Kang Kyung-wha, ministrul de Externe de la Seul.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
COREEA,
NUCLEAR,
SUA

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.