Precizările Arhiepiscopiei romano-catolice, după anunţul de ieri al premierului privind vizita Papei Francisc în România: Înştiinţarea oficială se face simultan de Sfântul Scaun şi Preşedinţie

Autor: Departamentul Politic Postat la 12 mai 2018 116 afişări

Anunţul unei vizite a Suveranului Pontif se face simultan de Sfântul Scaun şi Preşedinţia României a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook, preotul Francisc Doboş, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei romano-catolice Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt spune că a fost "rugat" de către nunţiul apostolic în România, Miguel Maury Buendía să facă o precizare pentru presă în acest sens şi remarcă faptul că Sfântul Scaun nu a făcut nicio referire despre o viitoare vizită a Papei Francisc în România după ce premierul Viorica Dăncilă a fost primită în audienţă la Vatican.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUVERAN PONTIF,
VIZITĂ,
PRECIZĂRI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.