Provita investeşte 250.000 de euro în deschiderea celei de a patra unităţi medicale în Bucureşti

Autor: Ioana Matei Postat la 11 mai 2018 158 afişări

Centrul de Diagnostic şi Tratament Provita, orientat în special pe intervenţii medicale minim invazive în toate specialităţile chirurgicale, continuă planurile de extindere şi deschide al patrulea centru în Bucureşti, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Investiţia în noua clinică, amplasată în zona Pieţei Muncii, depăşeşte 250.000 de euro.

Provita investeşte 250.000 de euro în deschiderea celei de a patra unităţi medicale în Bucureşti

Pacienţii vor beneficia de o clinică modernă, dotată cu aparatură performantă pentru chirurgia obezităţii, chirurgie plastică şi chirurgie toracică şi de o echipă medicală profesionistă, specializată în Europa şi Statele Unite. Noul centru medical ambulatoriu oferă servicii pentru 14 specialităţi, printre care: neurochirurgie, oncologie, hematologie, endocrinologie, pneumologie, neurologie, psihiatrie şi psihologie.

Clinica a fost dotată cu aparatură performantă în valoare de peste 150.000 de euro, potrivit lui Ovidiu Palea, directorul general Provita.

Serviciile în noua clinică sunt asigurate de o echipă formată din peste 20 de medici specializaţi în clinici din străinătate.

În 2017, Centrul de Diagnostic şi Tratament Provita a avut venituri de 20 de milioane de lei, în creştere cu 170% faţă de anul precedent, pe fondul investiţiilor în serviciile oferite. În total, în cadrul clinicilor Provita s-au făcut, anul trecut, peste 43.000 de consultaţii, în creştere cu 70% faţă de 2016. În prezent, în cele patru unităţi medicale Provita lucrează peste 200 de medici.

Centrul de Diagnostic şi Tratament Provita deţine o reţea extinsă de unităţi medicale din care mai fac parte Clinica Provita, Centrul Medical Provita şi Clinica de Imagistică Provita.

Centrul de Diagnostic şi Tratament Provita este singurul din România specializat în tratarea afecţiunilor coloanei vertebrale prin intervenţii minim invazive, precum şi prin intermediul infiltraţiilor ghidate fluoroscopic sau ecografic în articulaţie, ablaţie cu radiofrecvenţă, disectomie edoscopică şi epiduroscopie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.