Mii de turişti serbează Crăciunul pe rit vechi, în pensiunile, hotelurile şi pe pârtiile din Braşov

Postat la 06 ianuarie 2013 17 afişări

Mii de turişti moldoveni, ruşi şi ucraineni care serbează Crăciunul pe rit vechi au sosit în staţiunile braşovene, pensiunile şi hotelurile fiind ocupate în proporţie de 50-60%, preţurile la cazare şi servicii fiind cu circa 10-20% mai mici sau similare celor pentru pachetele de Crăciun pe stil nou.

Hotelierii au scăzut în aceasză perioadă preţurile cu circa 10-20%, pensiunile şi hotelurile fiind rezervate de turişti în proporţie de 50-60%, dar sunt şi pensiuni care au fost ocupate în totalitate.

Preţurile la pensiuni şi hoteluri în perioada 3 - 13 ianuarie sunt la nivelul celor din perioada Crăciunului românesc sau chiar mai mici, pentru turiştii care serbează Crăciunul pe rit vechi hotelierii pregătind mese festive, program de colinde sau pachete la sala de fitness sau saună.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Crăciun,
Braşov,
pensiuni,
hoteluri
/actualitate/mii-de-turisti-serbeaza-craciunul-pe-rit-vechi-in-pensiunile-hotelurile-si-pe-partiile-din-brasov-10432722
10432722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.