Mii de spectatori la parada de Ziua Naţională a României

Postat la 01 decembrie 2016 64 afişări

Mii de spectatori la parada de Ziua Naţională a României

Câteva mii de oameni s-au strâns joi la Arcul de Triumf pentru a vedea parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României.

"E prima dată şi mi se pare foarte frumos. Mi-a plăcut toată prezentarea. Am văzut şi avioanele, sunt foarte frumoase. Să fim mândri că suntem români", spune o tânără din Bucureşti

"Vin la parada pentru a sărbători 1 Decembrie pentru România. Ne iubim ţara. Vrem să trăim bine, să fie bine pentru pensionari şi să fie locuri de muncă pentru tineri", susţine un spectator

"Am 76 de ani şi am fost militar de carieră la unitatea de aviaţie. Am zburat până în 1982. Azi a fost frumoasă parada. Am văzut avioanele F16. Tinerii români să fie cinstiţi!", spune un fost militar.

La eveniment s-au adunat câteva mii de oameni, printre aceştia fiind şi şefi de instituţii sau politicieni.

Peste 3.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale (MApN), Ministerul Afacerilor Interne (MAI) şi SRI au participat la parada militară de 1 decembrie, elementele de noutate din acest an fiind, printre altele, avioanele F-16 Fighting Falcon şi Caravana SMURD.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.