Mihai Tudose: Vocalii Cîţu şi Voiculescu sunt pe cale să transforme în corul bocitoarelor

Autor: Petru Mazilu Postat la 23 noiembrie 2023 183 afişări

Fostul premier Mihai Tudose a comentat anunţul DNA privind dosarul vaccinurilor. Vocalii Cîţu şi Voiculescu sunt pe cale să transforme din cavalerii apocalipsei în corul bocitoarelor, a spus reprezentantul PSD.

Mihai Tudose: Vocalii Cîţu şi Voiculescu sunt pe cale să transforme în corul bocitoarelor

Comentariile au fost publicate pe Facebook.

„Şi uite-aşa, marele specialist Cîţu împreună cu neprihăniţii/ neprihănitele userişti/useriste (fiindcă la ei genul e neclar) sunt pe cale să afle împreună cu statul (DNA): ei - răspunsul la întrebarea “de ce nu sunt bani la buget acum” şi statul (noi) - răspunsul la întrebarea “ce naiba au făcut ăştia cu sutele de miliarde împrumutate”, a scris Tudose pe reţeaua de socializare.

Fostul premier a mai spus că aşteaptă rezultatele anchetei.

„Şi uite-aşa vocalii Cîţu & co şi Voiculescu & co sunt pe cale să se transforme din cavalerii apocalipsei, care ne tot dau sfaturi, în corul bocitoarelor care îşi invocă inocenţa, în timp ce “li se vede sarcina”. Fiindcă, în final, statul român prin instituţiile abilitate, ne va spune dacă Superman Cîţu şi ai lui şi Voiculescu şi ai lui, atunci când au împrumutat sute de miliarde care s-au dus în neant, au fost hoţi sau idioţi. Sau ambele”, a precizat Tudose.

DNA a anunţat joi că vrea să ancheteze trei membri ai guvernului Câţu în dosarul vaccinurilor. Surse apropiate anchetei susţin că este vorba despre fostul premier Florin Câţu şi de foştii miniştri Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă.

Potrivit surselor, DNA solicită ridicarea imunităţii parlamentare a fostului premier Florin Câţu şi cere avizul preşedintelui Klaus Iohannis pentru anchetarea foştilor miniştri ai Sănătăţii – Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, în dosarul achiziţiei de vaccinuri în România din perioada pandemiei.

Cei trei sunt vizaţi de DNA pentru presupuse fapte de complicitate la abuz în serviciu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tudose,
cîţu,
voiculescu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.