Mihai Tudor, fostul CEO al IBM Europa de Sud-Est, este noul director comercial business al Romtelecom

Postat la 29 noiembrie 2012 69 afişări

Mihai Tudor, unul dintre cei mai cunoscuţi manageri de pe piaţa locală IT, care a lucrat timp de 18 ani pentru compania americană IBM, a preluat funcţia de director comercial business al Romtelecom, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii.

Potrivit informaţiilor de pe piaţă Mihai Tudor a fost recrutat în urmă cu câteva luni, însă o clauză de neconcurenţă semnată cu IBM l-a împiedicat să preia mai repede poziţia de la Romtelecom. "Romtelecom este una dintre companiile fanion ale industriei tehnologice de vârf româneşti. Mă alătur echipei (…) cu (…) dorinţa de a extinde şi perfecţiona serviciile oferite clienţilor business şi cu convingerea că tradiţia şi inovaţia reprezintă ingrediente de dorit şi de succes pentru orice organizaţie", a spus Mihai Tudor.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ibm,
mihai tudor,
romtelecom,
management
/actualitate/mihai-tudor-fostul-ceo-al-ibm-europa-de-sud-est-este-noul-director-comercial-business-al-romtelecom-10357130
10357130
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.