Mihai Seitan anunta mariri de salarii pentru bugetari, anul viitor

Postat la 20 august 2010 20 afişări

Ministrul Muncii, Mihai Seitan, anunta pentru anul viitor mariri de salarii pentru bugetari cu peste 10%, cu conditia sa se renunte la al 13-lea salariu si la primele de vacanta.

''Dupa socoteli pe care le putem spune in grosier deocamdata, am putea zice ca anvelopa pentru anul viitor, daca n-am face nicio reducere de personal, ne-ar permite o crestere de circa 5% a salariilor. Daca anul viitor vom restrictiona in continuare al 13-lea salariu si prime de vacanta, vom avea inca 5%, deci vom avea 10%, la care vom putea adauga o crestere datorata reducerii de personal pe care o facem acum. Deci o sa fie mult peste 10%'', a spus Seitan.

Ministrul sustine ca in cazul bugetarilor care in prezent au salarii mici, cresterea ar putea fi de peste 25%.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Seitan,
salarii,
bugetari
/actualitate/mihai-seitan-anunta-mariri-de-salarii-pentru-bugetari-anul-viitor-6973308
6973308
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.