Mihai Gainusa: Serban Huidu a fost detubat, si-a recunoscut sotia, sunt sigur ca se va face bine

Postat la 31 decembrie 2010 29 afişări

Serban Huidu a fost detubat, si-a recunoscut sotia, sigur se va face bine, a spus, joi, Mihai Gainusa, la Spitalul Universitar din Innsbruck, unde a venit sa isi viziteze colegul, care a suferit, miercuri, un accident in Austria, pe partia de schi.

"Serban a fost detubat, si-a recunoscut sotia, i-a pupat mana (...) Se va face bine, sunt sigur", a mai spus Mihai Gainusa. El a declarat, pentru Realitatea TV, ca oamenii cu care s-a intalnit inainte sa plece din Romania si cei din avionul cu care a calatorit spre Austria l-au rugat sa ii transmita sanatate lui Serban Huidu. Medicii de la Spitalul Universitar din Innsbruck au anuntat, joi dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa, ca Serban Huidu va fi detubat si scos treptat din coma indusa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
accident,
schi,
Serban Huidu,
coma,
Innsbruck
/actualitate/mihai-gainusa-serban-huidu-a-fost-detubat-si-a-recunoscut-sotia-sunt-sigur-ca-se-va-face-bine-7855582
7855582
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.