Mihai Gainusa despre Huidu: Cred ca o sa scape, ma ingrijoreaza ce o sa fie dupa

Postat la 30 decembrie 2010 53 afişări

Mihai Gainusa, colegul realizatorului de televiziune Serban Huidu, care a suferit, miercuri, un accident in Austria pe partia de schi, a declarat pentru Gandul ca Huidu "o sa scape" dupa acest accident, dar este ingrijorat in legatura cu ce se va intampla dupa aceea.

Conform Gandul, Mihai Gainusa a plecat joi dimineaţa la Innsbruck pentru a fi alaturi de familia prietenului sau.Gainusa spune ca Huidu "o sa scape" si susţine ca "norocul lui este ca a avut casca" . Realizatorul tv nu stie cum de i s-a putut intampla lui Huidu asa ceva, mai ales ca "este un schior foarte bun".

Ingrijorarea lui Gainusa este legata de evoluţia ulterioara a starii de sanatate a colegului sau: "ma ingrijoreaza ce o sa fie dupa", spune realizatorul TV.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Huidu,
Gainusa,
partie,
accident,
/actualitate/mihai-gainusa-despre-huidu-cred-ca-o-sa-scape-ma-ingrijoreaza-ce-o-sa-fie-dupa-7854587
7854587
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.