Mihai Fercală a primit un nou mandat de 4 ani în Directoratul SIF Transilvania

Autor: Roxana Rosu Postat la 16 ianuarie 2020 57 afişări

Mihai Fercală (70 de ani) a primit un nou mandat de 4 ani în Directoratul SIF Transilvania, alături de Iulian Stan şi Ştefan Szitas, în urma şedinţei Consiliului de Supraveghere din data de 15 ianuarie.

Mihai Fercală a primit un nou mandat de 4 ani în Directoratul SIF Transilvania

Mihai Fercală (70 de ani) a primit un nou mandat de 4 ani în Directoratul SIF Transilvania, alături de Iulian Stan şi  Ştefan Szitas, în urma şedinţei Consiliului de Supraveghere din data de 15 ianuarie.

Actualul mandat deţinut de cei trei membri ai Directoratului expiră pe 19 aprilie.

Mihai Fercală se află la conducerea SIF Transilvania din 1992. În perioada 1992-2013 el a fost preşedinte al CA şi director general, iar din 2013 este preşedinte executiv/director general.

În 2019, SIF Transilvania a pariat pe acţiuni din energie, în contextul în care şi-a majorat investiţia la Romgaz, producător de gaze naturale controlat de statul român, de la 49,9 milioane lei la 57,6 milioane lei, precum şi cea la Petrom, cea mai valoroasă companie de la Bursa românească, de la 40,8 milioane lei la 47,6 milioane lei.

De asemenea, societatea de investiţii a intrat în acţionariatul Electrica, cel mai mare distribuitor şi furnizor de energie, cu o investiţie de 4,5 milioane de lei şi a investit 308.790 lei la transportatorul naţional de gaze Transgaz.

ÎN ultimul an, acţiunile SIF3 s-au apreciat cu 85%, după tranzacţii în aloare totală de 87 milioane lei. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sif,
sif transilvania,
transilvania,
mandat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.