Un nou val de CONCEDIERI la Palatul Victoria. Cine sunt oamenii concediaţi de guvernul PNL

Postat la 15 ianuarie 2020 588 afişări

Un nou val de CONCEDIERI la Palatul Victoria. Cine sunt oamenii concediaţi de guvernul PNL

Premierul Ludovic Orban a eliberat şi numit în funcţie mai mulţi secretari de stat, în cadrul unor ministere şi agenţii naţionale. Totodată, au fost numiţi trei consilieri de stat ai Cancelariei prim-ministrului, respectiv Gigel Caliga, Mihaela Bratulescu şi Dan Ştefan Meran.

În cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat, Adrian Petcu şi numiţi Norocel-Pompiliu Stroe ca secretar stat şi Dan Stan ca subsecretar de stat.

În cadrul Ministerului Apărării Naţionale, a fost numit secretar stat şi şef al departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu.

Tudor Polak a fost numit secretar de stat al Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Mihai Eleodor Mandreş la Ministerul Finanţelor şi Augustin Cătălin Iapă la Ministerul Lucrărilor Publice.

Ministerul Educaţiei şi Cercetării, Cătălin Constantin Voinea-Mic a fost numit preşedinte secretar de stat.Gigel Caliga, Simona Mihaela Bratulescu şi Dan Ştefan Meran au fost numiţi consilieri stat ai Cancelariei prim-ministrului.

Andreea-Maria Arcan-Apostol a fost eliberată din funcţia de vicepreşedinte cu rang de subsecretar de stat al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, iar Violeta Vijulie, numită subsecretar de stat al Agenţiei.

Marius Sebastian Ionescu a fost eliberat din funcţia de preşedinte subsecretar de stat al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc.

Emanuel Victor Piciu a fost numit membru Consiliu de administraţie şi subsecretar de stat al Agenţiei Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
demiteri,
numiri,
palat,
palatul victoria,
victorie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.