Mihai Dosanu este noul director al departamentului de Property Management al BNP Paribas Real Estate în România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 16 decembrie 2013 312 afişări

Mihai Dosanu a fost numit noul director al departamentului de Property Management al BNP Paribas Real Estate in Romania. El s-a alăturat grupului BNP Paribas Real Estate în 2011 şi are experienţă în Property şi Facility Management, cu peste nouă ani de activitate în cadrul unor companii precum Aviva, AIG/ Lincoln, Prologis şi Facilitec Romania. De-a lungul carierei sale, a avut în administrare clădiri de birouri şi rezidenţiale, centre comerciale şi logistice, însumând peste 300.000 mp.

Mihai Dosanu este noul director al departamentului de Property Management al BNP Paribas Real Estate în România

Începând cu 2011, a condus echipele de Property Management care au in administrare America House - Bucuresti si ERP Promenada Mall - Targu Mures. In prezent, BNP Paribas Real Estate Romania are in administrare aproximativ 90.000 mp de spatii inchiriabile.

BNP Paribas Real Estate a deschis departamentul de Property Management la inceputul anului 2011 pentru a-si intari pozitia pe piata din Romania si pentru a extinde sinergia cu celelalte departamente: tranzactii (inchirieri si vanzari), evaluari si consultanta.

BNP Paribas Real Estate are activităţi în 40 de ţări, prin mai mult de 180 de sucursale şi 3.300 de angajaţi. BNP Paribas Real Estate este o subsidiară a BNP Paribas.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mihai-dosanu-este-noul-director-al-departamentului-de-property-management-al-bnp-paribas-real-estate-in-romania-11777969
11777969
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.