Miele deschide al treilea magazin propriu din România, în urma unei investiţii de 120.000 de euro. Unde se află noul magazin

Autor: Florin Casota Postat la 15 iunie 2017 236 afişări

Miele deschide la Constanţa al treilea magazin propriu din România.

Cu o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, acesta este amplasat în centrul istoric al Constanţei şi expune toate categoriile de produse Miele disponibile în România: de la detergenţi şi accesorii, aspiratoare, maşini de spălat rufe, frigidere şi până la electrocasnice încorporabile mari şi mici (maşini de spălat vase, cuptoare, plite şi hote), sisteme de călcat şi espressoare freestanding. Investiţia totală în magazinul de la malul mării s-a ridicat la 120.000 de euro.

 “Magazinul a fost amenajat după acelaşi concept şi design ca şi magazinul Miele Point din Bucureşti. Spaţiul din Constanţa face parte din strategia Miele de consolidare a brandului în România şi preconizăm că în 2-3 ani acesta va genera aproximativ 5-7% din vânzări. Am ales de această dată zona metropolitană Constanţa pentru că este una dintre cele mai mari din România, aşadar există potenţial şi ne-am gândit că este şi principala destinaţie turistică a românilor pe timp de vară”, a declarat Loredana Butnaru, director Miele România.

 Miele Point Constanţa se alătură astfel celor două magazine proprii din Bucureşti, dar şi seriei de magazine exclusive Miele deschise până acum în regim de franciză în cinci oraşe din ţară: Sibiu, Târgu Mureş, Deva, Braşov şi Cluj-Napoca.      

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.