Cum a salvat una dintre cel mai dorite modele Playboy o echipa de fotbal de la faliment

Postat la 15 iunie 2017 262 afişări

Ce nu face o microbistă de dragul echipei sale favorite? Mai ales când vorbim despre una dintre cel mai dorite modele Playboy din Ucraina?!

Cum a salvat una dintre cel mai dorite modele Playboy o echipa de fotbal de la faliment

Angelina Petrova a decis că trebuie să salveze de la faliment gruparea de prima ligă Metalurg Zaporoje, formaţia fanion a oraşului ei natal, printr-o metodă... provocatoare!

 

Unul dintre cei mai apreciaţi Iepuraşi Playboy, ucraineanca Angelina Petrova, a acceptat să participe la realizarea unui calendar XXX menit să salveze de la faliment gruparea de prima ligă Metalurg Zaporoje, formaţia fanion a oraşului ei natal.

 

Potrivit Daily Mail, tânăra în vârstă de 23 de ani a dorit astfel să pună umărul la revitalizarea unei echipe de tradiţie, care se confruntă cu mari probleme financiare. Metalurg – ultima clasată în campionatul Ucrainei – a pus deja în vânzare postere cu provocatoarea Angelina, sperând să iasă din impas.

 

Intră în galeria foto şi vezi cele mai senzuale poze cu Angelina Petrova!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
faliment,
playboy,
salvare,
vedete,
grupare,
liga
/actualitate/cum-a-salvat-una-dintre-cel-mai-dorite-modele-playboy-o-echipa-de-fotbal-de-la-faliment-16460285
16460285
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.