CUTREMUR în Guvern. 22 de miniştri au căzut evaluarea. Se anunţă schimbări majore în următoarele ore

Postat la 14 iunie 2017 751 afişări

Preşedinte executiv PSD, pe aceeaşi linie cu Dragnea în privinţa evaluării miniştrilor: Sunt extrem de multe NEREALIZĂRI. Până la urmă premierul îşi asumă tot Guvernul/ Miniştrii care ar fi trecut examenul PSD

CUTREMUR în Guvern. 22 de miniştri au căzut evaluarea. Se anunţă schimbări majore în următoarele ore

Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a declarat marţi că sunt extrem de multe nerealizări şi a nominalizat ministerele Finanţelor, Agriculturii şi Transporturilor. Întrebat dacă Sorin Grindeanu a trecut evaluarea din partid, Bădălău a spus doar ”premierul îşi asumă tot Guvernul”. Lia Olguţa Vasilescu, Carmen Dan şi Petre Daea sunt cei trei miniştri care au trecut evaluarea, ceilalţi membri din Cabinetul Grindeanu nereuşind să se încadreze în cerinţele partidului, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE MEDIAFAX

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.