Micul erou. Un băieţel şi-a salvat mama de la înec, după ce aceasta a suferit o criză

Postat la 28 august 2022 105 afişări

Micul erou. Un băieţel şi-a salvat mama de la înec, după ce aceasta a suferit o criză

Lecţiile de înot pentru copii nu ar trebui să fie un moft, ci în curricula şcolară a oricărui stat, pentru că deseori fac diferenţa între viaţă şi moarte. Un exemplu clar este cazul unei familii din Oklahoma, SUA: mama se afla în piscină când a avut o criză, iar băiatul ei a sărit imediat şi a scos-o la timp.

Gavin Keeney are zece ani şi este un erou. A acţionat imediat cum a văzut că mama sa, aflată în piscină, a început să aibă convulsii şi risca să se înece.

Băiatul se afla pe verandă când mama sa, aflată în piscină, a făcut o criză. A sărit repede în piscină, şi-a prins mama şi a înotat cu ea până la scări, unde tatăl ei a venit imediat şi a scos-o. Femeia a decis să posteze pe Facebook clipul video greu de privit, cu momentul dificil în care s-a aflat, dar din care a scăpat cu ajutorul copilului său.

„Unul dintre cele mai urâte coşmaruri ale mele s-a adeverit în această dimineaţă. Am ezitat să pun online aceast filmare. Aşa cum am mai spusînainte, nu-mi place ca oamenii să fie martori când am o criză, aşa că pentru toţi prietenii şi familia mea de aici... să ştiţi că mi-a fost foarte, foarte greu să privesc clipul, deoarece nu m-am văzut niciodată pe mine şi nici nu l-am văzut pe Gavin acţionând.

Am camere de supraveghere care au filmat momentul şi vă pun doar o scurtă parte... poate că pentru unii este greu de privit, dar uitaţi-vă la copilul meu cum îmi salvează viaţa... îmi salvează viaţa, la propriu. Gavin tocmai ieşise din piscină şi se afla pe verandă şi atunci m-a auzit. A sărit înăuntru... câinele a încercat şi el să intre... m-a dus la scară şi apoi tata a intrat înăuntru (...) Gavin, micul meu erou. (...) Mulţumesc, Doamne, pentru că ai pus acest mic om minunat în viaţa mea. (Vă rog să nu mă judecaţi pentru că înotam)”, a scris femeia, pe Facebook.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mama,
criza,
erou

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.