„Mi-e şi frică să spun mai mult decât atât”. Reacţia lui Rafila în pragul epidemiei duble de Covid-19 şi gripă

Postat la 06 octombrie 2020 311 afişări

„Mi-e şi frică să spun mai mult decât atât”. Reacţia lui Rafila în pragul epidemiei duble de Covid-19 şi gripă

Oamenii trebuie să fie cât mai atenţi acolo unde merg şi interacţionează cu alte persoane, spune profesorul Alexandru Rafila, întrebat dacă se aşteaptă la o creştere foarte mare a cazurilor de Covid în contextul apropierii sezonului de gripă: „Mi-e şi frică să spun mai mult decât atât”.

Întrebat, luni seară, la Digi24, dacă poate face o previziune pentru perioada următoare, în contextul în care se apropie sezonul gripal, în privinţa creşterii numărului de îmbolnăviri Covid, Rafila a răspuns: „Mă aştept să fie o creştere. Mi-e şi frică să spun mai mult decât atât, nu vreau să trăim momente dramatice”.

În opinia medicului, mesajul pentru toată lumea este să încerce să fie cât mai precaută acolo unde se deplasează şi unde interacţionează cu alte persoane.

„Nu trebuie altceva decât să fim puţin atenţi, să putem avea speranţa că această creştere va fi limitată şi va putea fii absorbită de sistemul sanitar”, a adăugat profesorul.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
frica,
gripa,
dublare,
epidemie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.