Mezinul lui Ariel Sharon intra in politica

Postat la 16 ianuarie 2011 15 afişări

Gilad Sharon, unul dintre fiii fostului premier israelian Ariel Sharon, s-a inscris in Kadima, partidul de opozitie de centru-dreapta fondat de tatal lui, si va candida la alegerile din 2013.

In varsta de 45 de ani, Gilad Sharon, om de afaceri, ramasese pana acum departe de viata publica, spre deosebire de fratele sau Omri, fost deputat care a renuntat la mandat din cauza acuzatiilor de coruptie.

Mai discret, Gilad Sharon a jucat si el un rol important, fiind consilierul lui Ariel Sharon (aflat in coma de cinci ani) cand acesta era premier. Gilad Sharon intentioneaza sa candideze pentru functia de deputat din partea Kadima la urmatoarele alegeri, programate in 2013.

Kadima, partid condus incepand din 2008 de Tzipi Livni, fosta ministra de externe a tarii, are 28 de membri in Knesset, din totalul de 120 de locuri ale parlamentului israelian.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mezinul-lui-ariel-sharon-intra-in-politica-7893575
7893575
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.