Metro şi Auchan încheie un parteneriat internaţional în achiziţii

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 23 octombrie 2014 147 afişări

Cei doi coloşi din comerţ, Metro şi Auchan, au anunţat un acord care vizează crearea unui parteneriat internaţional în achiziţii. Această cooperare se bazează pe două acorduri care vor reuni forţele celor două companii. Un acord de cooperare internaţională ar urma să permită negocierea în comun a condiţiilor şi a serviciilor specifice la nivel internaţional pentru principalii furnizori multinaţionali de produse de consum, la nivel mondial. Î

in al doilea rând, un acord de sourcing internaţional care va fi implementat pentru a permite achiziţionarea în comun, la nivel mondial, de produse nealimentare pe care fiecare companie le va revinde individual sub formă de marcă proprie sau "no name". Produsele electronice de masă sunt excluse din aceste două acorduri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auchan,
metro,
parteneriat,
acord
/actualitate/metro-si-auchan-incheie-un-parteneriat-international-in-achizitii-13447427
13447427
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.