Metoda „năstruşnică” prin care se alimenta electric un bar din Bucureşti. Poliţiştii au aplicat amenzi în mai multe cluburi din Centrul Vechi

Autor: Departamentul Social Postat la 17 martie 2019 390 afişări

Poliţia Locală a verificat, sâmbătă noapte, mai multe cluburi din Centrul Vechi al Capitalei, în urma acţiunii fiind aplicate, pentru nereguli, amenzi în valoare de 48.000 de lei. Un caz special a fost cel al unui club care funcţiona cu energie electrică de la un generator parcat în stradă.

Poliţiştii locali au verificat, în cadrul acţiunii, dacă barurile şi cluburile din Centrul Vechi al Capitalei respectă prevederile legale privind activităţile comerciale, dar şi pe cele de protecţie a mediului, informează Poliţia Locală.

„Au fost depistate, astfel, abateri la Legea fumatului, lipsa unor autorizaţii de funcţionare, neînregistrări fiscale sau cazuri de depozitare necorespunzătoare ale deşeurilor. Pe lângă avertismente, valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 48.000 de lei”, informează sursa citată.

Un caz special a fost cel al unui club care îşi desfăşura activitatea fără autorizaţie de funcţionare şi fără energie electrică.

„Poliţiştii locali au depistat că societatea comerciala îşi continua, însă, activitatea asigurându-şi energia electrică cu ajutorul unui generator mobil parcat în stradă”, explică Poliţia Locală.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
POLIŢIE LOCALĂ,
RAZIE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.