Meteorologii au emis două coduri galbene de viscol până luni seara

Autor: Dorin Oancea Postat la 05 februarie 2023 161 afişări

INMH a emis două coduri galbene de viscol valabilee până luni seara.

Meteorologii au emis două coduri galbene de viscol până luni seara

Un cod galben de viscol în Carpaţii Meridionali şi Orientali este valabil din 05 februarie, ora 10 până pe 06 februarie, ora 20. În Carpaţii Meridionali şi Orientali, local şi temporar va mai ninge, iar vântul va avea intensificări cu viteze, în general, de 60...70 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depăşi 80…90 km/h. Vor fi perioade cu transport de zăpadă, viscol şi vizibilitate redusă.

Un al doilea cod galben, de intensificări ale vântului şi perioade cu transport de zăpadă în jumătatea de sud a Moldovei, jumătatea de est a Munteniei şi Dobrogea este valabil până luni, 06 februarie, ora 20. În jumătatea de sud a Moldovei, jumătatea de est a Munteniei şi Dobrogea vor fi intensificări temporare ale vântului, cu rafale, în general, de 50...70 km/h, astfel că vor fi perioade cu transport de zăpadă şi vizibilitate redusă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
coduri galbene,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.