METEO. Un nou cod galben: viscol, ploi, ninsori şi polei până luni

Postat la 15 decembrie 2012 22 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o nouă atenţionare meteo cu cod galben valabilă pentru intervalul 15 decembrie, ora 18 – 17 decembrie, ora 10, pentru care anticipează precipitaţii abundente, intensificări ale vântului, viscol, polei în toată ţara.

Potrivit ANM, în intervalul menţionat vor fi precipitaţii în toate regiunile. În vestul şi nord-vestul ţării se vor cumula local 20-25 l/mp şi izolat 30 l/mp.

În Banat, Crişana şi Dobrogea vor predomina ploile, iar în Maramureş, Transilvania, Muntenia, sudul Moldovei şi al Olteniei vor fi precipitaţii mixte şi local se va produce polei.

În cea mai mare parte a Moldovei şi a Olteniei şi în zona montană va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă.

Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea regiunilor, depăşind la rafală 50-60 km/h. Va fi viscol la munte, în Moldova şi local în Transilvania.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/meteo-un-nou-cod-galben-viscol-ploi-ninsori-si-polei-pana-luni-10394134
10394134
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.