METEO. Cod galben şi portocaliu de furtună şi ploi torenţiale - ACTUALIZAT ORA 18.00

Postat la 03 mai 2014 56 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o nouă atenţionare cu cod galben referitoare la fenomene de instabilitate atmosferică şi ploi însemnate cantitativ, valabilă până luni dimineaţa.

METEO. Cod galben şi portocaliu de furtună şi ploi torenţiale - ACTUALIZAT ORA 18.00

COD PORTOCALIU - În intervalul 4 mai, ora 1.00 - 4 mai, ora 11.00, în judeţele Mehedinţi, Gorj şi Caraş-Severin va ploua torenţial şi se vor cumula cantităţi de apă de peste 50-60 l/mp.

COD GALBENîn intervalul 3 mai, ora 22 - 05 mai, ora 9 vor fi averse ce vor avea caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat căderi de grindină, îndeosebi în sud-vestul ţării şi în zonele de deal şi de munte.

Cantităţile de apă vor depăşi local 20-25 l/mp si izolat 50 l/mp, în noaptea de sâmbătă spre duminică în Banat, Oltenia şi nord-vestul Munteniei, iar în cursul zilei de duminică şi în noaptea de duminică spre luni şi în sud-vestul Transilvaniei, nordul Munteniei, precum şi în zona Munţilor Apuseni şi local a Carpaţilor Orientali.

Manifestări de instabilitate atmosferică se vor semnala şi în celelalte regiuni, dar pe intervale mai scurte de timp şi la cote mai reduse.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/meteo-cod-galben-si-portocaliu-de-furtuna-si-ploi-torentiale-actualizat-ora-18-00-12576577
12576577
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.