Mesajul unui medic care a văzut mii de cazuri grave de COVID: Dacă aveţi încă părinţi, vaccinaţi-i

Autor: Laura Buciu Postat la 28 octombrie 2021 187 afişări

Medicul şef al Secţiei de Boli Infecţioase din Sibiu, Victoria Bîrluţiu, are un mesaj disperat, în care îi roagă pe oameni să se vaccineze pentru a reuşi să depăşim pandemia. Mesajul medicului se adresează celor care „încă au părinţi”, dar şi celor care îşi doresc să nu îşi lase copiii orfani.

Mesajul unui medic care a văzut mii de cazuri grave de COVID: Dacă aveţi încă părinţi, vaccinaţi-i

Conf. dr. Victoria Bîrluţiu, medicul şef al Secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, a avut un mesaj dur şi disperat către cei care încă nu s-au vaccinat.

„Trăim în România, o ţară europeană, o ţară educată ce priveşte spre Europa şi se vaccinează. Dacă aveţi încă părinţi, vă rog vaccinaţi-i. Dacă vreţi copiii voştri să aibă doi părinţi, vaccinaţi-vă! Numai aşa vom putea depăşi momentele grave prin care trecem. Credeţi-mă că e nevoie ca toţi să înţelegeţi mesajul! Vaccinaţi-vă!”, spune medicul sibian.

În judeţul Sibiu, de la debutul pandemiei şi până în prezent au fost confirmate 36.213 persoane cu COVID-19, iar 1.328 de persoane au decedat.

De la debutul campaniei de vaccinare şi până în prezent, la nivelul judeţului Sibiu s-au administrat 309.138 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2. Până la momentul de faţă au fost imunizate, în total, 162.660 persoane cu prima doză de vaccin, 125.677 persoane cu cea de-a doua doză şi 20.800 persoane cu cea de-a treia doză.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bîrluţiu,
vaccin,
covid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.