Mesajul unui deputat din Galaţi: Lăsaţi deoparte conspiraţiile, cipurile, prostiile şi vaccinaţi-vă

Autor: Petru Mazilu Postat la 06 aprilie 2021 86 afişări

Deputatul gălăţean Laurenţiu Gîdei are un mesaj tranşant pentru cetăţeni. El le cere să uite de conspiraţii şi să meargă la vaccinare. Mesajul apare în condiţiile în care numeroşi cetăţeni din localitatea din care provine parlamentarul refuză să se vaccineze.

Mesajul unui deputat din Galaţi: Lăsaţi deoparte conspiraţiile, cipurile, prostiile şi vaccinaţi-vă

Mesajul lui Laurenţiu Gîdei îi vizează în special pe locuitorii oraşului Tg.Bujor. Parlamentarul le cere oamenilor să se vaccineze deoarece numărul persoanelor infectate este în creştere, iar spitalele din judeţul Galaţi nu mai au paturi libere pentru bolnavii de COVID-19.

El s-a uitat la statistici şi a realizat că cei mai mulţi dintre pacienţi nu sunt vaccinaţi.

„Majoritatea celor care au nevoie de spitalizare NU sunt vaccinaţi! (...) Lăsaţi deoparte conspiraţiile, cipurile, prostiile şi vaccinaţi-vă”, a scris parlamentarul gălăţean pe Facebook.

În oraşul Tg.Bujor există un singur centru de vaccinare AstraZeneca şi se amenajează încă un flux pentru vaccinul Pfizer. La centrul existent capacitatea de vaccinare este de 60 persoane în fiecare zi, însă media este de 17 persoane zilnic. De vină sunt lipsa de informaţii şi manipularea, susţine deputatul Gîdei.

„Vă informaţi prost, din surse cretine şi refuzaţi un vaccin care a scos Anglia din lockdown!!! Suntem prea superficiali!!! Avem vaccin dar nu-l vrem, pentru că a zis un deştept în goana după notorietate nu ştiu ce bazaconii”, a precizat Laurenţiu Gîdei.

Potrivit statisticilor, oraşul Tg.Bujor are o rată de infectare de 3,21 persoane la mia de locuitori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conspiraţii,
vaccinare,
deputat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.